RegioBank per 1 juni 2016 naar ander kantoor

Er gaat het een en ander veranderen bij De Koning Adviesgroep: wij stoppen namelijk met onze bankactiviteiten en gaan verder als assurantiekantoor.
Na een samenwerking van ruim 20 jaar, moeten wij u helaas mededelen dat wij per 1 juni 2016 stoppen als Zelfstandig Adviseur van RegioBank.

Stan de Koning, afkomstig van de ING Bank, met daarvoor de management opleiding bij ABN, begon in 1996 als Zelfstandig Adviseur van de NMS Spaaragentschap de latere RegioBank (toen nog een onderdeel van de ING Bank). In 2007 werd deze overgenomen door de SNS Bank, en werd deze samen met de toenmalige CVB Bank samengevoegd tot de SNS RegioBank.

Inmiddels is het huidige kantoor aan de Pettelaarseweg te klein geworden voor de begrippen en de toekomstige plannen van de RegioBank. In goed overleg tussen ons kantoor, RegioBank hebben wij de bankactiviteiten afgelopen 1 juni jl. overgedragen aan een Knops Assurantiën, Schanswetering 20, 5231 BD ’s-Hertogenbosch onderdeel van Van Hooft en Postema.

Voor uw Regio bankzaken kunt u dus voortaan terecht bij Henk Postema en zijn team bij Knops Assurantiën. Voor uw verzekeringen en overige zaken verandert er niets: hiervoor blijven wij uiteraard uw vaste en vertrouwde adviseur. Wij danken u bij deze voor uw jarenlange klandizie en vertrouwen als RegioBank-klant bij ons kantoor.

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met ons kantoor, via telefoonnummer: 073 – 644 60 55 of per mail: info@dekoningadviesgroep.nl. U kunt uiteraard ook kennis maken met uw nieuwe RegioBank-adviseur via telefoonnummer: 073 – 646 18 30 of per mail: info@knopsassurantien.nl

De Koning Adviesgroep

Reacties zijn gesloten.