Drie op tien kan uitvaart niet betalen!

Drie op de tien Nederlanders kan de kosten van een uitvaart niet binnen 30 dagen betalen. Daarnaast zegt 30% geen uitvaartverzekering te hebben. Dat blijkt uit onderzoek van GfK in opdracht van Monuta onder 56.103 Nederlanders van 18 jaar en ouder.

 
De kosten van een uitvaart bedragen al snel 8.000 euro. Op de vraag of men als nabestaande deze kosten binnen een betalingstermijn van 30 dagen zou kunnen betalen als een dierbare overlijdt, geeft 29% van de ondervraagden aan hiervoor geen enkele mogelijkheid te zien; 12% geeft aan het bedrag niet zelf te kunnen betalen, maar verwacht wel het geld op andere wijze bij elkaar te krijgen. Eén op de tien mensen heeft geen idee of ze de kosten binnen de gestelde betalingstermijn kunnen betalen.

Geen uitvaartverzekering
In totaal denkt 42% van de mensen dat zij niet, of alleen met hulp van anderen, de kosten van de uitvaart van een dierbare zou kunnen betalen. Toch heeft zo’n 30% van de Nederlanders zelf ook geen uitvaartverzekering. 

De Koning Adviesgroep biedt voor u een passende uitvaartverzekering via Monuta of DELA, die geheel voldoet aan uw persoonlijke wensen en financiële behoeftes. Maak geheel vrijblijvend een afspraak, zodat wij met u alles eens rustig door kunnen nemen. Want u wilt uw nabestaanden niet met torenhoge kosten opzadelen…

PeVFo.So.74

 

bron: http://www.infinance.nl

Reacties zijn gesloten.