Zakelijk

Ondernemen is risico’s nemen

Zonder de nodige risico’s te nemen, zult u weinig groeien met uw onderneming. Nieuwe ontwikkelingen ontdekken en hier op inspelen, dat is het mooie aan ondernemer zijn. Maar het betekent ook dat u regelmatig de afweging moet maken of u een risico zelf wilt dragen of dit risico zo veel mogelijk probeert af te dekken. Verzekeren is dan misschien een betere optie is. Uw bedrijf moet immers doordraaien, en u moet daar zo weinig mogelijk last van hebben!

Zakelijk verzekeren is maatwerk

Gelukkig kunt u met al uw vragen op het gebied van uw verzekeringen bij ons terecht. De Koning Adviesgroep maakt zich sterk voor de kleine lokale ondernemer. Wij zijn uw adviseur in de buurt, en vinden het belangrijk om op de hoogte zijn van uw zakelijke wensen, behoeften en huidige voorzieningen. Wij beoordelen:

uw belangen in volstrekte onafhankelijkheid
de kwaliteit en serviceniveau van de de diverse aanbieders
of u niet onder- of oververzekerd bent
uitsluiting van overlapping tussen verzekeringen
uw wensen voor de langere termijn

Wij denken met u mee

Ook wij zijn ondernemer. Als kleinschalig kantoor zijn wij in staat op de juiste manier mee te denken met ZZP’ers en MKB’ers. Wij verdiepen ons in uw onderneming en begeleiden u bij risico analyse en risicobeheersing binnen uw onderneming. Wij zorgen ervoor dat u een hele zorg minder heeft!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Voor meer informatie of een geheel vrijblijvende afspraak kunt u altijd contact met ons opnemen. Hieronder vindt u alvast meer informatie over de diverse zakelijke verzekeringen.

 

Gebouw & Inhoud

Gebouw & Inhoud

Recht & Plicht

Recht & Plicht

Verkeer & Transport

Verkeer & Transport

Ziekte & Ongeval

Ziekte & Ongeval

Reacties zijn gesloten.