Wonen & Gezin

Uw persoonlijke situatie goed geregeld!

Uw woning en de inrichting daarvan: het zijn waardevolle bezittingen, waarvan u graag ziet dat er niks ergs mee gebeurd. Schade die u of één van uw gezinsleden heeft veroorzaakt: het zijn vaak onverwachte en dure kostenposten. Of u bent het slachtoffer geworden van een juridisch conflict, dat bijna uitzichtloos lijkt zonder de juiste rechtsbijstand. De Koning Adviesgroep helpt u met het afsluiten en actualiseren van de juiste verzekeringen. Wij bieden u:

 De juiste aansluiting op uw (gezins)situatie
 Scherpe premies en flexibele voorwaarden
 Voorkomen van onder- of oververzekering
 Uitstekende schadeafhandeling

Zijn uw verzekeringen actueel?

Uw huis (opstal) en de inrichting (inboedel) staan altijd bloot aan gevaren, of dit nu buiten komt of door u zelf is veroorzaakt. Brand, storm, waterschade, diefstal… het kan u allemaal overkomen! En u bent er graag goed tegen verzekerd. Wij bieden u de juiste dekkingen voor uw woning. Hieronder kunt u zelf uw premie berekenen.

Vaak worden de opstalverzekering en inboedelverzekering bij verhuizing maar weer eens opnieuw bekeken. Maar het is verstandig om deze altijd periodiek te checken! U heeft bijvoorbeeld tussentijds uw huis verbouwd of nieuwe spullen aangepast. Het kan zo maar eens zijn dat u niet meer voor het juiste bedrag bent voor het juiste bedrag bent verzekerd.

Ook uw kostbaarheden goed verzekerd

Het kan zijn dan u naast de standaard inboedel bijzondere bezittingen heeft, zoals bijvoorbeeld dure schilderijen, een waardevol muziekinstrument of kostbare juwelen. De kostbaarhedenverzekering kan daarbij een uitstekende aanvulling bieden op uw inboedelverzekering. 

Ben je veel onderweg of reis je vaak met dure spullen, zoals een laptop of een tablet? Of kom je vaak buiten de deur met dure spullen? Bekijk dan eens de buitenhuisdekking op uw inboedelverzekering.

Optimale bescherming voor u en uw gezin

Op enkele uitzonderingen na vergoedt een aansprakelijkheidsverzekering gewoonlijk alle letselschade en zaakschade die door de verzekerde wordt veroorzaakt. Bij het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering kijken wij naar uw gezinssituatie.

Bij de gezinsdekking zijn uw partner en kinderen meeverzekerd. Hierbij is er ook dekking voor uitwonende studerende kinderen, of voor inwonende ouders. En zelfs voor uw hond of kat bied de aansprakelijkheidsverzekering dekking.

Verzeker torenhoge juridische kosten

Stel, u raakt in een juridisch conflict verzeild? Dit kan zijn bij een echtscheiding,  bij ontslag of een geschil met uw elektriciteitsbedrijf of huisbaas. De gang naar de rechter zorgt al snel voor hoge kosten. En hoe langer de zaak loopt, hoe hoger de kosten worden. De rechtbijstandsverzekering biedt dan uitkomst. U kunt uzelf verzekeren voor rechtsbijstand voor u als consument, als werknemer of als verkeersdeelnemer. Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste dekking.

Hieronder kunt u zelf uw premie berekenen en uw verzekering online afsluiten, zonder tussenkomst van een adviseur.

Opstal

Inboedel

Aansprakelijkheid

Rechtsbijstand

 

Reacties zijn gesloten.