Ons hypotheekadvies

Ons Hypotheekadvies verloopt met een vast stappenplan.  Hieronder geven wij u een overzicht, met een korte toelichting per stap.

Oriëntatie .  In deze stap maken wij kennis en lichten wij u onze werkwijze toe.  U ontvangt onze Dienstenwijzer en Dienstverleningsdocument.

Inventarisatie. Wij inventariseren uw doelstelling, kennis en ervaring, financiële positie en risicobereidheid.

 Analyse.  Van de gewenste flexibiliteit, fiscaliteit, rendement en analyse van meerdere producten

Advies.  Ons advies is tot stand gekomen met u geïnventariseerde gegevens. Wij presenteren u de verschillende mogelijkheden om uw doelstelling te realiseren. Alles is cijfermatig uitgewerkt en wij controleren of advies voldoende duidelijk is. Wij motiveren ons advies en informeren u over de belangrijkste voorwaarden kosten. Ons advies is geheel schriftelijk uitgewerkt, zodat u alles rustig kunt doornemen.

Nazorg.  Nadat u het dor ons geadviseerde product heeft aangeschaft blijven wij contact met u onderhouden.

Waarborgen van kwaliteit. Binnen ons bedrijf streven wij een hoge kwaliteit na. De kwaliteit bereiken wij door onder meer:

De aanname van deskundigheid en kwalitatief goede adviseurs

Het onderhouden van de kennis van onze adviseurs door programma’s van permanente educatie

Het werken met uniforme adviesprocessen waarbij door het management permanent bewaakt wordt dat alle medewerkers in alle situaties de processen volledig volgen.

Vanaf 1-1-2013 ontvangen wij van de verzekeraars geen provisie meer, over dit soort complexe producten. Als consument betaalt u ons een bedrag voor het volledige advies. In ons  Dienstverleningsdocument kunt u lezen hoe hoog deze kosten zijn en wat wij dan voor u doen. U heeft wel de mogelijkheid om deze advieskosten in 24 maanden aan ons te betalen.  Voor de toekomstige dienstverlening (advies/beheer/service) van uw product hebben wij een Advies & Serviceabonnement ontwikkeld. Tijdens het gesprek zullen wij u volledig informeren.

Reacties zijn gesloten.