Verzekeringen

Persoonlijk advies op maat

Met jarenlange ervaring als onafhankelijk tussenpersoon adviseren wij u deskundig, objectief en betrokken over diverse schade- en levensverzekeringen. Bij ons kunt u altijd rekenen op persoonlijke aandacht en de juiste adviezen. Welke verzekering heeft u daadwerkelijk nodig? Na een uitvoerig inventarisatiegesprek, geven wij u een eerlijk en open advies en kiezen voor u de beste verzekeringen die op de juiste manier aansluiten op uw persoonlijke situatie. Wij geven u de zekerheid dat u goed verzekerd bent en dat u op de hoogte blijft van relevante ontwikkelingen.

Meer dan de laagste premies vergelijken

Uw bezittingen en uw aansprakelijkheid… verzekeren is zoveel meer dan opzoek gaan naar de laagste premies. Verzekeringen dienen goed aan te sluiten op uw persoonlijke en zakelijke wensen en plannen. De premie kan wel laag zijn, maar is deze op lange termijn ook goedkoper? Wat krijg ik dan bij schade uitgekeert? En ben ik dan ook goed verzekerd?

De Koning Adviesgroep biedt iets wat heel veel aanbieders en prijsvergelijkers niet doen op internet: een meerwaarde die wij veel belangrijker vinden dan enkel de meest voordelige maandpremie tonen. Wij adviseren u objectief en vakkundig bij het afsluiten en actualiseren van uw verzekeringen, en kijken wat voor u het belangrijkst is. Dit kan voor u de hoogte van de premie zijn, maar bijvoorbeeld ook een adequate schadeafhandeling. Het is ook mogelijk om service af te nemen in de vorm van een abonnement, bijvoorbeeld maandelijks.

Meer weten?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen beteken? Kom gerust eens langs op ons kantoor aan de Pettelaarseweg 180H in ‘s-Hertogenbosch voor een persoonlijk gesprek of bel ons op 073 – 644 60 55 voor een afspraak. Kijk voor meer informatie hieronder naar de diverse particuliere en zakelijke verzekeringen:

Particuliere verzekeringen

Zakelijke verzekeringen

  

Reacties zijn gesloten.