Verkeer

Altijd goed verzekerd op weg!

Iedereen met een motorrijtuig is wettelijk verplicht zich te verzekeren voor de wettelijke aansprakelijkheid (WA). Behalve een vervoersmiddel, is uw motorrijtuig ook een kostbaar bezit. U kunt naast de WA-dekking ook een (beperkt) casco dekking afsluiten.

Ook is het mogelijk om uw motorrijtuigverzekering uit te breiden met bijvoorbeeld een ongevallen- of schadeverzkering voor inzittenden en een rechtsbijstanddekking. Vaak wordt de auto zelf op en top verzekerd, maar vergeet u niet uw medepassagiers? Ook kunt u extra accesoires verzekeren, en sommige verzekeringen bieden zelfs dekking voor de aankoopwaarde.

Een verzekering is meer dan de prijs alleen

Het afsluiten van een motorrijtuigverzekering is niet alleen kijken naar de prijs, maar ook naar de beste dekking en polisvoorwaarden. Allerlei internet aanbieders bieden vandaag de dag de laagste prijzen, maar let op: hiermee komt u vaak bedrogen uit. Een autoverzekering bij De Koning Adviesgroep biedt u:

 Optimale dekking: WA + (beperkt) casco
 Aantrekkelijke premie
 De juiste voorwaarden én service
 Uitstekende schade-afhandeling
 Altijd een passend advies

Hieronder kunt u zelf uw premie berekenen en uw motorrijtuigenverzekering in een paar stappen makkelijk en snel afsluiten. Voor een persoonlijk advies staan wij u graag te woord. U kunt hiervoor altijd contact met ons opnemen.

 

Auto

Motor

Bromfiets

Oldtimer

Reacties zijn gesloten.