Schade melden

Bij een schade adviseren wij u deze zo snel mogelijk bij ons te melden via telefoonnummer 073 – 644 60 55 of in spoed gevallen: 06-38079167. U kunt ook met ons app’en!

Algemeen Schadeformulier

Europees Schadeformulier

Het schadeaangifteformulier kunt u hierboven downloaden en uitprinten. Het is belangrijk dat u het schadeaangifteformulier altijd volledig invult. Indien u hierbij hulp nodig heeft zijn wij u graag van dienst en kunt u altijd contact met ons opnemen. Het ondertekende formulier kunt u sturen naar:

De Koning Adviesgroep
Pettelaarseweg 180H
5216 BW  ‘s-Hertogenbosch.

U kunt uw schade ook digitaal melden. Klik hieronder voor het digitale formulier, en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U heeft ook de mogelijkheid uw schade-aangifteformulier te uploaden en als bijlage mee te zenden.

   Online Schadeformulier

Autoschade? Nu ook heel makkelijk mobiel schade melden!

Meld eenvoudig en snel uw auto, motor of bromfietsschade via uw mobiele telefoon of tablet. Via mobielschademelden.nl heeft u geen Europees schade aangifteformulier meer nodig. Mobiel schademelden is een initiatief van de gemeenschappelijke verzekeraars om het melden van schade makkelijker te maken.  Klik op onderstaande  link, of download de handige app voor mobiel of tablet, en meldt direct in een paar stappen uw schade digitaal.

mobielschademelden

Ruitschade? Maak online een afspraak! 

Een ster in uw voorruit? Dat is vervelend, zeker als deze zich precies in uw gezichtsveld bevindt. Door onder andere temperatuurwisselingen kan een ster gemakkelijk een barst worden. Dit brengt niet alleen extra kosten met zich mee, maar levert ook een reëel veiligheidsrisico op. Tijdig repareren is daarom erg belangrijk. Bij ruitschade aan uw auto kunt u ook heel makkelijk digitaal online een afspraak maken met Autotaalglas of Carglass.  Klik hieronder op een van de twee links.

carglas  autotaalglas

Reacties zijn gesloten.