Reis & Recreatie

Onbezorgd genieten van je vakantie?

Uw vakantie is bedoeld als een onbezorgde periode waar u heerlijk tot rust kunt komen. Toch kunnen er onverwachte situaties ontstaan die u niet altijd kunt voorkomen. Dan is het fijn als u weet dat u met een reisverzekering tegen dit soort gebeurtenissen verzekerd bent. Gaat u vaker op vakantie? Dan kunt u een doorlopende reisverzekering overwegen.

Ook kunnen er zich onverwachte situaties voordoen waarbij u helaas uw reis moet afbreken en vroegtijdig naar huis moet terugkeren. En dit terwijl u veel geld heeft betaald voor uw vakantie! Met de annuleringsverzekering bent u gedekt tegen een financieel risico dat u loopt. Deze verzekering kunt u los, maar ook in combinatie met uw reisverzekering afsluiten.

Gaat u kamperen? Verzeker uw caravan!

Voor elk type caravan is er een verzekering. In tegenstelling tot een motorvoertuig is een verzekering voor een caravan niet verplicht. Voor een toercaravan (of vouwwagen) geldt dat deze automatisch onder de WA-verzekering van de trekkende auto valt, of onder de particuliere aansprakelijkheidsverzekering.

Toch is het wel aan te raden om een caravanverzekering af te sluiten. Een caravan is tevens een kostbaar bezit, met spullen in, aan en op uw caravan. Dan heeft u graag dekking tegen zaken zoals diefstal, brand, storm, vandalisme en meestal ook hagel.

Een dagje heerlijk varen of fietsen?

Lekker dobberen op het water? Varen is leuk en ontspannend. U wilt dan niet denken aan de risico’s die u met uw boot kunt lopen. Voor elk type pleziervaartuig is er een verzekering: van luxe jacht tot zeilboot. Net als een autoverzekering geldt er voor een pleziervaartuigverzekering een standaard WA-dekking. Ook kent de pleziervaartuigverzekering een bonus-malus systeem, net als bij de auto of motor. Uiteraard zijn er ook casco verzekeringen voor uw boot.

Ook bieden wij uitstekende fietsverzekeringen. Voor een vast bedrag kunt u uw fiets voor enkele jaren verzekeren tegen bijvoorbeeld diefstal. Hieronder kunt u zelf uw premie berekenen en uw verzekering online afsluiten, zonder tussenkomst van een adviseur.

 

Reis & Annulering

Caravan

Pleziervaartuig

Fiets

Reacties zijn gesloten.