Particulier

Goed geregeld bij De Koning Adviesgroep!

Bij de keuze voor de juiste particuliere schadeverzekeringen moet u zich niet blind staren op de goedkoopste aanbieder: wij kijken samen met u naar uw (gezins-) situatie, en spelen hierbij in op eventuele veranderingen die zich in uw leven voordoen en zoeken dan de juiste dekkingen met de beste voorwaarden. Het gaat erom dat de verzekering past bij uw persoon en uw omgeving.

Al uw verzekeringen in 1 pakket

Ons streven is om u het zo gemakkelijk mogelijk te maken. De Koning Adviesgroep brengt graag alle schadeverzekeringen overzichtelijk onder in één verzekeringspakket, waarbij u profiteert van een groot aantal voordelen :

 Eén overzichtelijke polis met al uw schadeverzekeringen
 Geen premietoeslag bij een gespreide betaling
 Geen overlappingen in de dekking van de verschillende verzekeringen
 Scherpe premies en uitgebreide voorwaarden
  Adequate schadeafhandeling
 Extra pakketkorting (afhankelijk van het aantal verzekeringen)

U moet er natuurlijk geen omkijken naar hebben. Wij noemen dat “ontzorgen”. Uiteraard kunt u ook losse verzekeringen afsluiten. Via de online rekenmodules op onze website kunt u zelf uw premie berekenen en uw verzekeringen online afsluiten. Wij raden u echter wel ons advies aan om tot de beste dekkingen en voorwaarden te komen. Bekijk hier onder ons uitgebreide aanbod aan (particuliere) schadeverzekeringen:

Combipolis

Verkeer

Wonen & Gezin

Reis & Recreatie

Leven

Leven

Reacties zijn gesloten.