onze filosofie

SERVICE HEEFT ONZE HOOGSTE PRIORITEIT !

Wij streven dagelijks om een goede en kwalitatieve hoge graad van service te verlenen.  Daarbij hebben wij toegang tot de gehele assurantiemarkt.
Onze kernbegrippen zijn vertrouwen, inspiratie, beleving, persoonlijk contact  en vooral met plezier ons werk doen.
De Koning Adviesgroep is een middelgroot verzekerings-en hypotheekkantoor met een team van enthousiaste medewerkers.  Met heldere en duidelijke adviezen, voorstellen, uitleg en ondersteuning door onze medewerkers  zijn wij u directe hulp  in de wereld van de financiele dienstverlening. Wij luisteren goed naar u en komen onze afspraken na.

Advies en integriteit
Als onafhankelijk tussenpersoon kunnen wij vrijwel alle aanbieders met  elkaar vergelijken. Iedere dag volgen wij de ontwikkelingen in de financiele dienstverlening. Afhankelijk van uw wensen, adviseren wij u graag in die producten en/of diensten met de voor u beste prijs/kwaliteitsverhouding. De Koning Adviesgroep is geheel onafhankelijk. Wij hebben geen verplichtingen naar bepaalde verzekeraars of banken.
Met ons team van ervaren medewerkers worden onze klanten volgens een vast serviceschema bezocht.  Een erkend hypotheekadviseur, een register pensioenadviseur en vakopgeleide medewerker vormen ons team.

Zorgplicht naar onze klanten
De Koning Adviesgroep verleent de maximale kwaliteit van service aan haar bestaande en totale klanten. Klanten die bewust hebben gekozen voor ons bedrijf krijgen van ons team de maximale service.
Ons uitgekiende systeem bevat alle gegevens van onze klanten en ook van alle verzekerings-en bancaire  producten.  Wij streven naar een perfectie van ons systeem.  Onze communicatie naar onze klanten is altijd open, direct en zeer vriendelijk.  Bij een klacht zullen wij onze klachtenprocedure volgen en zullen wij de klacht actief met de klant bespreken.

Reacties zijn gesloten.