OVER ONS

De Koning Adviesgroep is al jaren een begrip in ‘s-Hertogenbosch op het gebied van particuliere en zakelijke verzekeringen, bancaire dienstverlening en financieel advies.  Het gedreven team van De Koning Adviesgroep behartigd de belangen van onze relaties op een persoonlijke en betrokken wijze.

In den beginne…

De Koning Adviesgroep komt voort uit een fusie tussen De Koning en Van MaanenStan de Koning zette zijn eerste stappen in de bankwereld via de ABN Amro en de ING Bank als specialist op het gebied van financieel advies en hypotheken en opende later zijn eigen kantoor, Financieel Adviescentrum de Rompert. Frank van Maanen was jarenlang actief in de verzekeringswereld en had een eigen assurantiekantoor in ‘s-Hertogenbosch Zuid, waar hij als echte ouderwetse verzekeringsagent veel tijd nam voor zijn relaties en hun wensen en behoeftes, zodat hij hen de beste verzekeringen kon adviseren.

Op 1 september 2003 werden beide kantoren samengevoegd als verzekeringscombinatie De Koning & Van Maanen. Hierdoor ontstond er een allround adviesbureau met een uitgebreide dienstverlening aan verzekeringen, bankzaken, leningen en hypotheken. Door deze fusie was er gezien de personele bezetting ook behoefte aan een groter onderkomen, en zo werd het kantoor in een statig monumentaal pand aan het Emmaplein in ‘s-Hertogenbosch geopend.

Om gezondheidsredenen trok Frank van Maanen zich na enkele jaren terug, en in mei 2011 ging het kantoor verder als De Koning Adviesgroep. Sinds 2013 is het kantoor gevestigd aan de Pettelaarseweg 180H, waar u vandaag de dag altijd kunt binnenlopen.

In de afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot een solide en ervaren organisatie op het gebied van assurantiën, leningen, hypotheken en pensioenadvies. Onze klanten portefieulle groeit veeal door mond-op mond reclame. Iedere dag hebben wij contacten met onze klanten en brengen onze adviseurs u een gedegen en onafhandelijk advies. In onze Dienstenwijzer  en Dienstverleningsdocumenten vind u alle informatie die voor u van groot belang is.

Onze kwaliteitwaarborgen:

Ons kantoor besteedt voortdurend grote zorg aan de kwaliteit en de deskundigheid van onze dienstverlening. Hier vindt u een overzicht van de organisaties waarbij wij zijn aangesloten:

AFM
 hypotheekadviseur-logo-2

Reacties zijn gesloten.