Leven

Geef ook uw nabestaanden zekerheid

U bent bij leven compleet verzekerd. Maar heeft u ook na uw overlijden de financiële gevolgen goed afgedekt? Overlijden kan allerlei financiële gevolgen hebben en vaak torenhoge kosten met zich meebrengen, en u wilt uw nabestaanden hier natuurlijk niet mee opzadelen. De Koning Adviesgroep heeft de kennis en de mogelijkheden u te adviseren voor de juiste levensverzekering.

Wilt u uw nabestaanden financieel goed verzorgd achterlaten? Dan is een overlijdensrisicoverzekering een goede oplossing. De verzekering keert een gegarandeerd kapitaal uit aan de nabestaanden, indien de verzekerde vóór de afgesloten einddatum komt te overlijden.  De overlijdensrisico wordt vaak afgesloten in combinatie met een hypotheek, en wordt vaak door de bank verplicht gesteld.

Door nu al uw persoonlijke wensen te laten vastleggen, komen uw nabestaanden bij een plotseling overlijden niet voor verrassingen te staan en weet u zeker dat alles al geregeld is in geval van overlijden. Door een uitvaartverzekering af te sluiten, heeft u dekking voor allerlei uitvaart kosten. Denk hierbij aan de uitvaartdienst zelf, rouwbrieven en bidprentjes, volgauto’s, bloemen. Dit heet een uitvaartverzekering in natura. Kiest u voor een eigen invulling van de uitvaart, dan kunt u ook kiezen voor een uitkering van een kapitaal, waarmee de uitvaart kan worden betaald.  Een combinatie van natura en kapitaal is ook mogelijk.

Bouw uw kapitaal op

Een gemengde verzekering is een combinatie van de kapitaalverzekering bij leven en de tijdelijke kapitaalverzekering bij overlijden, dus een verzekering waarbij in één polis zowel het overlijdensrisico afgedekt wordt als ook vermogen opgebouwd wordt. Beslist bij de mensen die zekerheid willen hebben over de uitkering op de einddatum. De gemengde verzekering wordt gesloten na een uitvoerige inventarisatie en het opstellen van een klantprofiel door onze adviseur.

Indien u wat meer risico wenst is er de beleggingsverzekering. Deze verzekering is een combinatie van een levensverzekering en een belegging. Voor de verzekering betaalt u een periodieke premie of eenmalig een koopsom, die vervolgens door de verzekeraar wordt belegd in een beleggingsfonds. Laat u goed adviseren, want een beleggingsverzekering brengt veel risico’s met zich mee: als het beleggingsklimaat gunstig is, kan de verzekerde daar flink van profiteren, maar in mindere tijden kan het resultaat ook ongunstig uitpakken.

Advies & Serviceabonnement

Er gaat veel tijd zitten in de inventarisatie en het advies voor levensverzekeringen. Per 1-1-2013 ontvangen wij van de verzekeraars geen provisie meer voor dit soort complexe verzekeringen. Als consument betaalt u ons een bedrag voor het volledige advies. In ons Dienstverleningsdocument kunt u lezen hoe hoog deze kosten zijn en wat wij dan voor u doen. Voor de toekomstige dienstverlening (advies/beheer/service) van uw product hebben wij een Advies & Serviceabonnement ontwikkeld. Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met ons op.

Reacties zijn gesloten.