Gebouw & Inhoud

Dek uw risico’s zoveel mogelijk af

Risico’s met uw zakelijke bezittingen wilt u zoveel mogelijk beperken. Door schade kunnen er (onverwachte) kostenposten ontstaan, of kunnen de werkzaamheden van uw bedrijf belemmerd worden. Dit is natuurlijk altijd nadelig. Wij geven u en uw onderneming graag advies op het gebied van zakelijke verzekeringen en de risico’s die u hierdoor kunt afdekken. Denk bijvoorbeeld aan:

Uw bedrijfsgebouw
Het glaswerk in- en om uw gebouw
De inventaris en goederen
De aanwezige computerapparatuur
Het contante (winkel) geld

Verzeker uw gebouw en de inhoud daarvan

Met de gebouwenverzekering is uw bedrijfspand verzekerd tegen zaken zoals brand, storm en waterschade. Deze schades kunnen ingrijpende financiële consequenties hebben. Een bedrijfsgebouwenverzekering biedt u belangrijke bescherming en kent ook diverse aanvullende dekkingen voor onder andere bereddings- en expertisekosten, of de lichtreclame op uw gevel.

Veel bedrijfspanden bestaan vaak voor een groot deel uit glas. Denk hierbij aan horecazaken of winkels. De ramen in en om uw bedrijf zijn kwetsbaar. Een ongelukje is immers zo gebeurd, zeker met een kwetsbaar iets als glas. De glasverzekering vergoedt breuk door alle onvoorziene, plotselinge en onverwachte gebeurtenissen.

De inventaris- en goederenverzekering vergoedt de financiële schade aan uw inventaris en goederen. Hiermee bent u uitstekend verzekerd tegen schaderisico binnen uw bedrijfsmuren. Indien u geen eigenaar bent van het pand, maar huurder, kunt u de verbouwingen aan het pand als huurdersbelang meeverzekeren.

Computers en elektronica: niet meer weg te denken

Veel bedrijfsvoering is in de loop der jaren steeds meer afhankelijk geworden van elektronica als computers, telefooncentrales en kassasystemen. Schade aan deze zaken worden tegenwoordig niet alleen meer veroorzaakt door bijvoorbeeld brand of diefstal, maar ook via de digitale weg: denk bijvoorbeeld aan cyberaanvallen door hackers.

Het uitvallen van een netwerk of verloren gaan van data kan veel impact hebben op uw bedrijfsvoering, en schade aan dergelijke apparatuur brengt vaak veel extra kosten met zich mee. Wij raden u daarom een computer- en electronicaverzekering aan. Hiermee zijn niet alleen de computers op uw bureau verzekerd, maar ook de draagbare apparatuur die u buiten uw bedrijfspand gebruikt.

Verzeker ook uw centjes!

Veel ondernemingen krijgen elke dag te maken met grote hoeveelheden geld, die bewaard en vervoerd moeten worden, bijvoorbeeld winkels. Dit brengt veel risico’s met zich mee, en daarom is een geldverzekering het overwegen waard!

De dekking op bijvoorbeeld de inventaris- en goederenverzekering is vaak beperkt tot een laag geldbedrag. Bij een geldverzekering geld een uitgebreidere dekking. Bovendien is deze verzekering geheel aangepast naar de moderne tijd: er is niet alleen dekking voor geld en geldwaardig papier, maar ook elektronisch geld is verzekerd.

Reacties zijn gesloten.