Financieel Advies

Onvoorziene uitgaven of grote aankopen kan niet iedereen zomaar van het maandinkomen betalen. Een lening afsluiten of tijdelijk rood staan, biedt dan mogelijk uitkomst. Wij kunnen u diverse vormen aanbieden van kredieten.

Overweegt u om geld te lenen? Lees dan eerst het document Verstandig Lenen en de brochures van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Hierin staat belangrijke informatie over lenen die u moet weten voordat u een lening afsluit.

 

Hoeveel kan ik lenen?    

Afdrukken

 

Beleggen is extra eenvoudig met de Beleggingsrekening. U opent een beleggingsrekening en u ontvangt van RegioBank een persoonlijk beleggingsrekeningnummer. Vanaf het moment dat uw rekening en depot actief zijn, kunt u participaties in de beleggingsfondsen kopen en verkopen, switchen en geld overboeken.

Orders in beleggingsfondsen die op beursdagen vóór 15.00 uur worden geplaatst, worden uitgevoerd tegen de vastgestelde koers van de hierop volgende beursdag.

Ruime keuze uit uitstekende fondsen
U belegt in succesvolle en betrouwbare fondsen: SNS, ASN Bank en ING beleggingsfondsen. Alle fondsen kunnen eenvoudig en voordelig worden gekocht en verkocht. Daarnaast kunt u participeren in een aantal aantrekkelijke beleggingsgarantieproducten. Deze producten kennen specifieke instapmomenten.

Participatie Certificaat

Het SNS Participatie Certificaat is een obligatielening uitgegeven door SNS Bank. Het is een achtergestelde eeuwigdurende obligatielening. De houder van een Participatie Certificaat heeft in geval van faillissement een achtergestelde positie. De hogere rente is een vergoeding voor dit theoretische risico.

Reacties zijn gesloten.