Combipolis

Alle verzekeringen in 1 pakket

Inboedel, opstal, aansprakelijkheid, rechtsbijstand… heeft u al deze verzekeringen los afgesloten? Bent u door alle losse polissen van al die verschillende maatschappijen het overzicht kwijt? Wij hebben voor u een prachtige oplossing. verzekeringsmaatschappij De Noordhollandsche van 1816 (NH1816) biedt alle verzekeringen in één compleet pakket: de Combipolis. Zo heb je de zekerheid goed, compleet en overzichtelijk verzekerd te zijn bij één verzekeraar via één verzekeringsadviseur.

Kortingen die oplopen tot 10% 

Al vele jaren werken wij tot volle tevredenheid samen met NH1816. Met de Combipolis stelt u uw persoonlijke pakket samen, van inboedel- tot reisverzekering, met een korting die kan oplopen tot maximaal 10%. Hoe meer verzekeringen u in het pakket sluit, hoe meer korting u ontvangt over de premie. Wanneer u de Combipolis digitaal (per e-mail) laat versturen, dan ontvangt u standaard een extra korting.

Sluit u een autoverzekering af in uw Combipolis? Dan ontvangt u niet meer de papieren groene kaart, maar een verzekeringsbewijs in de vorm van een handig klein pasje. Geen papierwerk meer in uw dashboardkastje, maar een pas die u handig op kunt bergen in uw portemonnee. Makkelijk en overzichtelijk, en bovendien kunt u uw pakket digitaal inzien via Mijn Polissen van NH1816. Klik hiervoor op de onderstaande link:

verkoop538343fe956a1

 

Bereken zelf uw premie

Kies hieronder de verzekeringen die u wenst af te sluiten, bereken de premie en sluit uw Combipolis direct online af. Er is geen sprake van advies door een adviseur, maar van bemiddeling op basis van ‘execution only’. Klik hier voor meer informatie

[iframe: src=http://remo10.default.nh1816.nl/index.php?url=www.dkvm.nl frameborder=0 width=100% height=400 scrolling=auto]

Comments are closed