Combipolis

Alle verzekeringen in 1 pakket

Inboedel, opstal, aansprakelijkheid, rechtsbijstand… heeft u al deze verzekeringen los afgesloten? Bent u door alle losse polissen van al die verschillende maatschappijen het overzicht kwijt? Wij hebben voor u een prachtige oplossing. verzekeringsmaatschappij De Noordhollandsche van 1816 (NH1816) biedt alle verzekeringen in één compleet pakket: de Combipolis. Zo heb je de zekerheid goed, compleet en overzichtelijk verzekerd te zijn bij één verzekeraar via één verzekeringsadviseur.

Kortingen die oplopen tot 10% 

Al vele jaren werken wij tot volle tevredenheid samen met NH1816. Met de Combipolis stelt u uw persoonlijke pakket samen, van inboedel- tot reisverzekering, met een korting die kan oplopen tot maximaal 10%. Hoe meer verzekeringen u in het pakket sluit, hoe meer korting u ontvangt over de premie. Wanneer u de Combipolis digitaal (per e-mail) laat versturen, dan ontvangt u standaard een extra korting.

Sluit u een autoverzekering af in uw Combipolis? Dan ontvangt u niet meer de papieren groene kaart, maar een verzekeringsbewijs in de vorm van een handig klein pasje. Geen papierwerk meer in uw dashboardkastje, maar een pas die u handig op kunt bergen in uw portemonnee. Makkelijk en overzichtelijk, en bovendien kunt u uw pakket digitaal inzien via Mijn Polissen van NH1816. Klik hiervoor op de onderstaande link:

verkoop538343fe956a1

Reacties zijn gesloten.